Singapore Juni 2013

Singapore 01. Juli 2013

Ankomst Changi flyplass_Hele familien samlet ombordJuni ble tilbrakt stort sett i Marina One15 sammen med Sebastian, Benjamin, Lena og Geir.  Vi hadde noen flotte uker sammen og koste oss veldig sammen med barna, vi gleder oss til å komme hjem og besøke dem igjen.

 

 

Klar for tur til dyrehagenI dyreparken

tidlig krøkes......

 

Vi har også kost oss masse med god mat, drikke og besøk på Zoo.

Pappa holder slangeSjimpanserBilen til Zoo kom og hentet oss tidlig for vi skulle spise frokost sammen med sjimpansene i dyrehagen som er en av verdens flotteste.  Benjamin matet sjiraffene og Sebastian koste seg med å løpe rundt i hagen sammen med
dyrene.  Vi var alle helt utkjørt når vi satte kursen hjem til Sentosa og marina One 15 for å ta oss en avkjølende dukkert, selv om temperaturen i bassenget nok overstiger 30 grader.

Ape i ParkenGod mat i SingaporeDet har vært veldig kjekt å bli bedre kjent med barnebarn og voksne barn, det blir litt mer intimt i en «liten» båt og litt mindre utfordrerne når den ikke er i bevegelse.

 

 

 

SvømmetreningHodet faller avVi har kjPå undergrunnbanenørt T-bane og vært på «hawker» marked og spist mye forskjellig mat som vi ikke har smakt før. Bil leide vi også for å komme oss litt rundt og vi fikk mange flotte turer spesielt til parken med alle de ville apekattene, som satt mindre enn en meter unna oss.

Hawker restaurantTo glade damerDet var som vanlig vanskelig å sende gjengen hjem igjen, men det var koselig når Benjamin annonserte at det var den kjekkeste ferien han noen sinne hadde hatt.

Frokost i dyrehagen sammen med chimpansene, besøk på aquariet (hvor barna ble fotografert av turister), god mat på spennende hawker steder, på tur i skogen med ville aper og ikke minst avkjøling og bading i marina bassenget.SebastianBrødrekos i akterlugaren

Høydepunktet var når Benjamin  svømte for første gang bassenget på langs til stor jubel fra hele gjengen.

 

 

HårklippKjekt ombord

 

Comments are closed.